Özel günün heyecanıyla her detayı kusursuzca tasarlamak ve düğününüzü herkes için unutulmaz kılmak istediğinizin farkındayız. Bu aşamada en önemli unsurlardan birinin de “fotoğraf ve video” olduğunun kanaatindeyiz.

Her ne kadar “Save the Date” dediğimiz düğün öncesi yapılan çekimlerin sayısı eskiye göre artmış olsa da, düğün günü yapılan ve duygusu yüksek olan çekimler popülaritesini koruyor. Düğün gününün yoğun programında fotoğraf serüvenine zaman ayırmak istemeyen çiftler düğün öncesi “Save the Date” ya da düğün sonrası “Trash the Dress” çekimlerini tercih edebiliyor.

Programlama yapılırken fotoğrafçı ile birlikte hareket etmek çoğu zaman günü kurtarıyor diyebiliriz. Marjinal ifadeler yakalayabilmek sadece fotoğrafın çekileceği mekanın seçimiyle bitmiyor.Gelinlik seçimi, saç – makyaj, türban tasarımı, gelin buketi ve hatta damadın yaka çiçeği; her biri güzel fotoğraflar için çok önemli detaylardır.

Çiftlerimize düğün tarihi belli olduğu anda ilk olarak düğün fotoğrafçısını belirlemelerini ve bundan sonraki süreçte tüm detaylarla ilgili fotoğrafçıyla irtibatta olmalarını tavsiye ediyoruz.

Mia ekibi olarak fotoğraflarımızın neredeyse tamamında doğal ışık kullanarak, canlı ve minimalist bir hava yakalamaya çalışıyoruz. Amacımız çalışılmış pozlardan ziyade daha doğal pozlar ve anlar yakalamak. Bu nedenle çekim sırasında çoğu zaman çiftlerimize kendimizi unutturuyoruz. Düğün sonrasında çektiğimiz fotoğraflarda polaroid renkleri yakalayıp, tamamen çiftlerimizle birlikte tasarladığımız rustik albümler içerisinde tüm günün hikayesini anlatmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca gün boyu fotoğraf çekmekle kalmıyor, bazen damadın papyonunu bağlamasına bazen de gelinin duvağını takmasına yardım ediyoruz.

Yani gün boyu fotoğraf çekmek bir yana, çalıştığımız çiftlerimizin en özel ve en heyecanlı günlerine eşlik etmiş oluyoruz. Bu sebeple de her çekimden sonra en az iki yeni dost edinmiş oluyoruz.