Pek çok gelin düğün hazırlıklarına nereden başlayacaklarını bilemez. Bu süreçte her konuda önümüze dizilen onlarca seçenek kafanızın iyice karışmasına, sizin için en uygun olanı seçmekte zorlanmanıza neden olabilir. İhtiyacınız olansa biraz zaman ve doğru tavsiyelerle yönlendirilmek.

Düğün hazırlıkları sürecinde iletişim kurmaktan kaçınmayın. Çünkü doğru iletişim kilit rol oynuyor. Gelinler kendi isteklerini ön plana koyup partnerini ve onun isteklerini görmezden gelebiliyor. Her ne kadar erkekler, her türlü dramadan uzak durmayı tercih etse de hayat arkadaşınız olacak kişiyle bir olmayı ortak dil oluşturmayı başarmalısınız.

Düğün hazırlığı ve gelinlik seçimi dediğimizde her kadın için akan sular durur. Saf beyazlar asırlardır hakim olduğu klasikler arasından seçilir, sezon trendlerine uygun alışılmışın dışında renkler ve modeller arasından karar vermek zorlaşır. En zor karar olarak gösterilen gelinlik seçimi, hayallerimizi süsleyen, en özel gecemizde mükemmel görünmemizi sağlayan modeli bulana kadar devam eder. Özgüvenli bir duruş için tarzınıza ve bedeninize en uygun gelinliği seçmek ve doğal bir el buketi sizi gecenin yıldızı yapacaktır.

İçinizdeki heyecanı dışa vuran ve gülümsedikçe yüzünüze ışıltı katan bir makyaj ömür boyu saklayacağınız fotoğraflar için oldukça önemlidir. Düğünde abartılı saç ve makyajların doğal güzelliğinizi alıp götürmesine izin vermeyin. Her zaman güçlü, dinamik, genç ve aydınlık bir makyaj; bunlara uygun olarak en iyi hissettiğiniz saç modeli size en çok yakışacak seçimdir.